Modul import produse Vitacom Electronics
Descriere

Modulul Opencart oferă o soluție simplificată pentru importul și actualizarea produselor oferite de firma Vitacom Electronics SRL prin intermediul site-ului vitacom.ro.
Pentru proprietarii de magazine online, acest modul devine o opțiune eficientă, eliminând necesitatea introducerii manuale a celor câteva mii de produse disponibile în oferta.
Modulul nu doar adaugă produse în magazinul online, ci oferă și posibilitatea de a sincroniza automat prețurile și alte informații care pot suferi modificări din partea furnizorului.
În plus față de sincronizarea prețurilor, modulul facilitează și sincronizarea automată a cantității disponibile, categoriei, producătorului și imaginilor asociate produselor. Procesul de import al produselor este simplu și rapid, realizat prin utilizarea fișierelor în format .csv furnizate periodic de către compania Vitacom Electronics SRL.
Modulul Opencart oferă o soluție simplificată pentru importul și actualizarea produselor oferite de firma . Adăugarea acestora în sistem se realizează cu doar două click-uri, facilitând astfel o gestionare eficientă a produselor în magazinul online.

Prețul este valabil pentru un singur domeniu web!

* Contravaloarea produselor digitale nu poate fi returnată

© Drepturi de autor 2022. Toate drepturile rezervate.

Adresa: Str. George Ranetti, nr. 15, Bucuresti Telefon: (+40) 787 584 665
Email: suport(O)awebdesign.ro

+4.0787.584.665